Ta gärna en titt på vårt stegsortiment

Om Skeppshults Press & Svets

 Personal2011

Skeppshults Press & Svets AB startades redan 1958 och har en mycket lång erfarenhet inom tillverkning av plåt- och aluminiumdetaljer. Skeppshults Press & Svets AB är ett privatägt familjeföretag i egna lokaler på 10.000 m² med ca. 55 anställda.

En partner genom hela processen:

1. Konstruktion/Kostnadsoptimering
2. Pressade plåtdetaljer
3. Pulverlackering
4. Montering
5. Paketering/Logistik

 Vi ombesörjer allt från idé/konstruktion till färdig produkt för våra kunder. Vi har en kvalificerad utvecklingsavdelning som är van vid problemlösning.
Vi har även stor erfarenhet av att arbeta tillsammans med kundernas egna utvecklingsavdelningar. För att korta ledtider i projekt arbetar vi alltid med korta och snabba beslutsvägar.

Vi ser det som vår plikt att alltid uppfylla och säkerhetsställa kundens krav. Vår kvalitet och leveranssäkerhet är ett begrepp.
Att vi både kan producera och lackera samt det faktum att vi sedan 1978 varit leverantörer för stora företag som t ex. IKEA och Electrolux, detta är en av våra främsta styrkor inom företaget.
Med ett analytiskt tänkande och en känsla för produktionseffektivisering har vi en stark tro att vi kan tillgodose kundens krav på slutprodukten.